Зодиите, които имат добра душа

Около тях чувстваме, че светът може да бъде по-добро място
4 юли 2017 22:00,
30
Зодиите, които имат добра душа
Източник: pexels.com

Някои хора просто имат добра душа. Добротата за тях е естествената, позитивната им и неподправена същност няма нужда да се фалшифицира.

Тези хора дават, приветстват, раздават прегръдки и са добри слушатели. И всеки път, когато имаме шанса да бъдем около тях, чувстваме, че светът може да стане по-добро място.

Кои зодии се нареждат на първите места в тази класация?

Близнаци

Всеки път, когато срещнем Близнаци, ще бъдем покрити с наметало от доброта. С великолепното си остроумие, те ще накарат всеки новодошъл да се чувства комфортно за броени минути.

Тяхната истинска привързаност към всяко човешко същество, съчетана със забавната им общителна страна, е изключително приятна за всеки и той иска да продължи да общува с тях.

От друга страна, те могат да бъдат сериозни и внимателни слушатели. Близнаците са любопитни и никога не се преструват на заинтересувани към хората – те са истински загрижени за тези, които ги заобикалят.

Те ни карат да се чувстваме като най-важния човек на света, защото в този момент ни дават цялото си внимание.

Кои са другите две може да прочетете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
Э преди 6 години
Колко му е да сатанизират цяла зодия. Скарлет, зъ-то, дорогая, е на мястото на латинското "P".
27
3
 
7
 
! Отговори
Eee преди 6 години
,близнаците са лицемери и двулични и други подобни качества
26
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скарлет ти не си добре Проблема е в теб не в близнаците.
25
13
 
34
 
! Отговори
Скарлет преди 6 години
Эа блиэнаци не е вярно!!! Да поэнаваш блиэнаци е същото като да поэнавате дявола ЛИЧНО!!! Просто те са коварни по рождение!!!
24
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
напълно вярнопп риби излизащ с близнаци
23
2
 
12
 
! Отговори
Gemini преди 6 години
Наистина има добри хора, а не добри зодии. Хората които са възпитавани в любов разбирателство стават обикновено добри хора. Онези които са расли в нездрава среда... сред насилие и ексцеси често стават повредени психически. Не че обезателно ще са лоши хора, но няма да са пълноценни както онези расли в спокойствие и любов. Относно зодиите: аз съм близнаци и по душа съм хуманист и алтроист. Не харесвам агресията и съм склонен да правя добри дела в полза на други. За другите зодии не мога да говоря
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно тези пък, които са дадени, не се характеризират с това, ама нали с нещо трябва да си пълните сайта, що да не е с такава глупост. Дори в астрологията има основни принципи. Които писачите в "Тялото" явно въобще не познават.
21
4
 
10
 
! Отговори
Павлова преди 6 години
Това не е истина за близнаците, чувствате се важни от излияния какви ли не, но след това целият свят разбира за Вас от близнаците- клюкари. Лукави до безкрай, подли, манипулатори и всичко най-лошо за тях.
20
7
 
5
 
! Отговори
20 Лъв преди 6 години
Почнете ли да командвате едно дете лъв (както моите родители) и да го назидавате, губите респекта му за цял живот! Лъвовете са интелигентни същества.
19
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъвовете имат топло и голямо сърце. Те имат силно усещане за собствената си увереност, но тя никога не е смущаваща и честно казано, е трудно да ѝ устоим. Именно тази увереност оставя и усещането за оптимизъм.Родените под този знак вярват в себе си и в нас, освен това са изключително щедри.-------------------Дааааааа!!!Вярно е! Никога не обвинявайте един Лъв в самоувереност или надменност! Ние имаме най - обективната преценка за възможностите си, които са безгранични и силно чувство за лично достойнство и отговорност. Почнете ли да командвате едно дете лъв (както моите родители) и д
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно като 18: "добър" може да означава много неща, както и нищо конкретно- също както "хубав" и "много" :) Пък и кои сме ние/или вие/, които да казват кой е "добър" и кой не.Пък и човешкият характер и душа са многопластови и пъстроцветни - това ни прави хора с всички наши достойнства и недостатъци
17
2
 
5
 
! Отговори
език свещен преди 6 години
На български "добър" има различни значения. Добър може да значи и добродушен, добронамерен, но може и да значи качествен или подходящ за съответната дейност, ефективен, също може да е учтив, с приятни обноски. "Добре" казваме и когато приключваме разговор, без значение за какво сме говорили. Един директор може да е добър, с приятни обноски, но същевременно неефективен и обратното. При двусмислие се препоръчва да се използват синоними. Хората от споменатите зодии наистина имат добри обноски.
16
4
 
8
 
! Отговори
Коко преди 6 години
много е вярно написаното. и когато усетят близнаците, че се опитват да ги пързалят и вземат за канарчета, обръщат страната. който се оплаква от тях е видял тъмната страна на медала
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само да напомня че сме 21 век не 15.
14
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 13Сигурно, защото е зодия Дева или Стрелец. Те са винаги много точни.
13
0
 
4
 
! Отговори
Мен я преди 6 години
Де да вярвах на неписаното.
12
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 3Даваш много точна характеристика на тези три зодии.
11
0
 
2
 
! Отговори
Това е добре преди 6 години
излизаме от омагьосаният кръг
10
0
 
25
 
! Отговори
въпреки преди 6 години
има добри хора не добри зодии
9
4
 
4
 
! Отговори
Той не лъже преди 6 години
Вервайте на Бог не на двулични твари зодии

Спонсорирани публикации